Knoop

Sinds 1990 woon ik met mijn gezin in Harderwijk, Ik ben getrouwd en heb twee volwassen
kinderen.
Persoonlijk contact met de cliënt vind ik een absolute voorwaarde voor optimale dienstverlening
Mijn streven is te komen tot een duurzame relatie met de cliënt op basis vanwederzijds vertrouwen.
 
  
Afbeelding invoegen
 
 
Met 57 jaar levenservaring en de nodige werkervaring in diverse financiële functie heb ik de stap gezet om als zelfstandig gecertificeerd belastingadviseur RB door te gaan.
Ik ben aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. lees meer Register Belastingadviseur
 
De laatste tien jaar ben ik bij verschillende kantoren werkzaam geweest op de fiscale afdeling.
Daarvoor heb ik op een assurantiekantoor, als bedrijfsadviseur bij de Kamer van Koophandel en als kredietacceptant bij een hypotheekverstrekker gewerkt.
Ook geef ik les bij FABW, finacial academy bilancio works. Een post-hbo opleiding voor zelfstandig bewindvoerder. http://www.fabw.nl/ 
 Inzicht geven in de belastingprocessen’

Henk Knoop (56), Register Belastingadviseur / Register financieel dienstverlener, is een oude rot in de financiële wereld. Gestart bij een assurantiekantoor bouwde hij daarna zijn carrière op langs diverse fiscale afdelingen van accountants- en belastingadvieskantoren. Nu heeft Henk Knoop zijn eigen belastingadvieskantoor. 
Dat maakt deze doorgewinterde specialist in belastingrecht de ideale persoon om bewindvoerders in spé het professionele inzicht op dit gebied te verschaffen dat nodig is om het vak deskundig uit te oefenen. Henk Knoop doceert dan ook aan de Financial Academy de module Belastingrecht particulier.