Belastingen

Of u nu al jaren ondernemer bent of net begint als zelfstandige, u heeft altijd te maken met fiscale zaken. Ondernemer of particulier, u krijgt de bekende blauwe envelop vroeg of laat op uw deurmat. Als het om belasting gaat wilt u de optimale oplossing voor uw situatie en uiteindelijk minimale belastingdruk voor u en uw onderneming.
 
Ik kan uw fiscale aangiften verzorgen, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en erf/schenkbelasting. Zowel voor particulier als voor zakelijk.
 
Afbeelding invoegen
 
Als gecertificeerd belastingadviseur RB, richt ik mij op de particulier en klein zakelijke markt. Voor u als particulier en ondernemer wil ik klaarstaan, zodat u geen omkijken meer heeft naar belastingzaken.
  
Fiscaal voordeel behalen als particulier en ondernemer, en een helpende hand bij fiscale vraagstukken? Schakel mij in om de juiste fiscale weg te vinden en meer uit uw vermogen en geld te halen. Knoop BTA zorgt ervoor dat u als particulier en ondernemer up-to-date bent met fiscale ontwikkelingen.
Vanaf  €80,00 per aangifte inclusief btw. 

 
Home 
 

Afbeelding invoegen